Gevonden recepten: 3
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Caloriearme Zoete Aardappelrecepten voor Gewichtsverlies

Caloriearme Zoete Aardappelrecepten voor Gewichtsverlies

Ik ben echt dol op zoete aardappel (of batatas)! Als bijgerecht, hoofdgerecht of als onderdeel van gezonde desserts en soepen. Zoete aardappels zelf bevatten weinig calorieën (86 kcal per 100 gram) en als je ze met andere goede ingrediënten combineert ontstaan er heerlijke caloriearme en dieetvriendelijke maaltijden waar jij en je familie van zullen smullen.

Je weet vast dat je soms de hoeveelheid calorieën en vetten die je eet moet verminderen, vanwege een dieet of om je eetpatroon wat lichter te maken. En daarom bied ik je deze lekkere inspiratie voor makkelijke caloriearme zoete aardappelrecepten. Ze zijn ideaal voor gewichtsverlies en veel bevatten geen bloem of suiker. Je kunt kiezen uit caloriearme zoete aardappelrecepten voor ontbijt, lunch of avondeten, soepen, dessert of salades. Zoete aardappel verrijkt je maaltijden met een heerlijke subtiele zoete smaak en bevat veel vezels, kalium en vitamine A.

Geeft 3 recepten weer in categorieën:
Caloriearm
Zoete Aardappel
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.