Gevonden recepten: 2
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Koolhydraatarme Feest- en Kerstrecepten

Koolhydraatarme Feest- en Kerstrecepten

Gezond leven betekent niet dat je jezelf niet kunt trakteren op smakelijke kerstmaaltijden en lekkernijen. Je kunt optimaal genieten tijdens de feestdagen, zelfs als je een koolhydraatarm dieet volgt. Dankzij deze gezonde inspiratie voor koolhydraatarme kerstrecepten is het inderdaad geen probleem.

De belangrijkste kerstgerechten bestaan ​​meestal uit vlees en vis, wat voldoet aan de eisen van een koolhydraatarm dieet. Daarom concentreren wij ons hier op bijgerechten en desserts die snel te veel koolhydraten bevatten. In deze recepten vervangen we bloem door alternatieve meelsoorten, gemalen noten of proteïnepoeder, of we laten het helemaal weg. Geraffineerde suiker wordt vervangen door stevia of xylitol en we zullen de populaire en gezonde kokosnoot ook in sommige recepten gebruiken. Deze koolhydraatarme kerstmaaltijden zullen je snel en lang een vol gevoel geven, vooral dankzij een verhoogd eiwit- en vetgehalte.

Je hoeft geen koolhydraatarm dieet te volgen om te kunnen genieten van deze koolhydraatarme maaltijden en desserts. Probeer deze recepten voor de feestdagen die eenvoudig te bereiden zijn en alleen gezonde ingrediënten bevatten.

Geeft 2 recepten weer in categorieën:
Koolhydraatarm
Feestdagen en Kerst
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.