Gevonden recepten: 3
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Caloriearme Couscousrecepten voor Gewichtsverlies

Caloriearme Couscousrecepten voor Gewichtsverlies

Couscous is een lekkere tarwepasta in de vorm van kleine balletjes. Het is eenvoudig en snel te bereiden en je kunt het gebruiken voor veel verschillende maaltijden, zoet of hartig. Het kan ook gebruikt worden in verschillende gezonde recepten. Probeer deze caloriearme couscousrecepten voor gewichtsverlies en ontdek de charme van couscous.

Couscous kan goed gecombineerd worden met groente, bonen of mager vlees zoals kip of tonijn, waardoor het gebruikt kan worden om interessante maar caloriearme maaltijden te maken. Deze couscousgerechten worden gekenmerkt door een laag caloriegehalte, maar maak je geen zorgen, desondanks geven ze je een vol gevoel. In deze recepten gebruik ik meestal volkorencouscous dat meer eiwit, vezels en mineralen bevat in vergelijking tot witte couscous. 1/3 kopje droge couscous wordt 1 kop couscous wanneer het gekookt is.

Geniet van deze gezonde, caloriearme couscousrecepten. Ik weet zeker dat je ze vaker zult maken.

Geeft 3 recepten weer in categorieën:
Caloriearm
Couscous
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.