Gevonden recepten: 5
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Caloriearme Pindakaasrecepten

Caloriearme Pindakaasrecepten

Pindakaas is een populaire snack, vooral in de Verenigde Staten. Iedereen heeft wel eens boterham met pindakaas en jam voorbij zien komen op televisie. Maar je kan ook op een gezonde manier genieten van pindakaas, bijvoorbeeld met behulp van deze lekkere dieetvriendelijke recepten. Ondanks dat pindakaas veel vet en calorieën bevat, kan het in combinatie met de juiste ingrediënten en in de juiste verhoudingen toch in caloriearme pindakaasrecepten gebruikt worden.

Pinda's in pindakaas van goede kwaliteit hebben veel gezondheidsvoordelen, want ze:

  • verminderen het risico op hart- en vaatziekten,
  • verminderen de hoeveelheid schadelijk LDL-cholesterol,
  • zijn een bron van antioxidanten die de veroudering van het lichaam tegen gaan,
  • zijn een bron van onverzadigde vetzuren.

Iedereen die minder calorieën probeert te eten zal deze caloriearme recepten die ik heb gemaakt met behulp van overheerlijke pindakaas op prijs stellen. Caloriearme recepten met pindakaas zijn makkelijk te bereiden en ontzettend lekker en dankzij de pindakaas ook boordevol voedingsstoffen. Wanneer je pindakaas koopt, investeer dan in een product dat biologische pinda's van hoge kwaliteit en geen toegevoegde suiker of palmolie bevat.

Geeft 5 recepten weer in categorieën:
Caloriearm
Pindakaas
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.