Gevonden recepten: 3
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Eiwitrijke Pompoenreecepten

Eiwitrijke Pompoenreecepten

Aan het eind van de zomer begint deze voedzame oranje groente in de tuin te groeien. Pompoen op veel verschillende manieren in de keuken worden gebruikt, in zowel zoete als hartige recepten. Er zijn verschillende typen pompoen die je kunt gebruiken om lekkere soepen, cakes of gezonde tulbandcake mee te bereiden. Maar pompoen is zoveel meer dan een lekker ingrediënt. Het is een topper die ons beschermt, ons immuunsysteem versterkt en onze gezondheid verbetert. De hoge phyto-pigmentconcentratie helpt om kanker te voorkomen. Dat is een goede reden om het in een lekker recept te gebruiken toch?

Gezonde pompoenrecepten met veel eiwit behouden al de goede eigenschappen van de pompoen. Ze zijn geschikt voor fitnessliefhebbers of mensen die fysiek zwaar werk doen, want het hoge eiwitgehalte helpt bij spierherstel en voorziet het lichaam van de nodige voeding. Iedereen zal een favoriet recept vinden tussen mijn gezonde eiwitrijke pompoenrecepten. Geef niet op als het eerste gerecht je niet bevalt, want er zijn een miljoen manieren om pompoen tot een heerlijke maaltijd om te toveren.

Geeft 3 recepten weer in categorieën:
Eiwitrijk
Pompoen
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.