Gevonden recepten: 6
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Pompoenrecepten

Gezonde Pompoenrecepten

Pompoen is een zeer interessant en gezond ingrediënt in mijn gezonde recepten. Omdat pompoen veel vezels en weinig calorieën bevat, is het ook zeer dieetvriendelijk. Pompoen bevat veel kalium, wat je lichaam goed kan gebruiken na een zware training. Doe inspiratie op en probeer mijn gezonde pompoenrecepten uit.

Pompoen is gezond, smakelijk en je kunt het gebruiken om ontbijt, lunch of diner te maken. Je kunt het toevoegen aan zoete en hartige recepten, en je kunt het zelfs bewaren of invriezen in een vorm van pompoenpuree, op deze manier heb je het hele jaar rond pompoen tot je beschikking. Bovendien worden gezonde pompoenrecepten vaak nog lekkerder door toevoeging van pompoenolie of pompoenpitten.

De absolute klassieker in de categorie pompoenrecepten is een populaire hokkaido-pompoensoep, die het beste smaakt in de herfst, maar je kan er de rest van het jaar natuurlijk ook van genieten. Een spaghettipompoen kan worden opgevuld met smakelijke ingrediënten en vervolgens worden gebakken voor een gezonde lunch of snel diner. Met pompoen kun je ook caloriearme cake of yoghurtparfait bereiden. Doe mee en probeer deze gezonde en eenvoudige pompoenrecepten.

Geeft 6 recepten weer in categorieën:
Pompoen
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.