Gevonden recepten: 1
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Veganistische Tofurecepten

Gezonde Veganistische Tofurecepten

Tofu is een natuurlijk veganistisch ingrediënt en wanneer je het combineert met andere plantaardige ingrediënten kun je verschillende lekkere en gezonde veganistische tofurecepten creëren.

Tofu kan gebruikt worden voor zowel ontbijtjes als ongewone hoofdgerechten en diners. Omdat het een neutrale smaak heeft kan het ook eenvoudig in zoete recepten verwerkt worden. Ik combineer tofu graag met rijst, groente, voornamelijk courgette, couscous en in zoete vorm met bananen en cacao. Je kunt het ook gebruiken om heerlijke veganistische room, mousse, vla of cheesecake te maken.

Deze gezonde veganistische tofurecepten zijn volledig vlees-, melk-, ei- en zuivelvrij. In sommige recepten heb ik honing gebruikt, maar dat kan eenvoudig door ahornsiroop, xylitol of Stevia vervangen worden.

Als je al eens eerder tofu hebt gegeten en het niet lekker vond, kan het zijn dat het niet op de juiste manier bereid was. Als jij en tofu onafscheidelijk zijn, of als je er nog nooit mee gekookt hebt, laat je dan inspireren door mijn gezonde veganistische tofurecepten. Ik weet zeker dat je ze heerlijk zult vinden.

Geeft 1 recept weer in categorieën:
Veganistische recepten
Tofu
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.