Gevonden recepten: 5
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Tofurecepten

Gezonde Tofurecepten

Gezonde tofurecepten zijn niet alleen geschikt voor vegetariërs en veganisten, maar ook voor iedereen die soms zin heeft in een maaltijd zonder vlees. Tofu is gemaakt van soja, dus als je geen voedsel van dierlijke oorsprong eet, vormt tofu een waardevol ingrediënt dat rijk is aan voedingsstoffen. Iedereen kan de charme van tofu ontdekken dankzij deze heerlijke gezonde recepten.

Als je liever geen vlees eet, kun je aan je eiwitbehoeften voldoen dankzij tofu als vervanging. Hoewel veel mensen zeggen dat het smakeloos is, heeft het de eigenschap om de smaken van andere ingrediënten te absorberen, waardoor het een geweldig ingrediënt is in verschillende hartige of zelfs zoete maaltijden. Als vleesvervanger wordt het meestal gebruikt vanwege het hoge eiwitgehalte, maar het bevat ook voldoende onverzadigde vetzuren, veel calcium en ijzer.

Tofu gaat heel goed samen met vlees en vis. Daarom heb ik ook enkele snelle recepten bedacht voor kaas-tofu met couscous en tonijn, kip en tofu met erwten en rijst en nog veel meer. Je vindt hier natuurlijk ook vegetarische recepten zoals tofu met champignons en pasta. Trakteer jezelf op bananentaart of chocolade-tofumousse. Probeer mijn gemakkelijke en gezonde tofurecepten, waardoor je je zeker fit gaat voelen.

Geeft 5 recepten weer in categorieën:
Tofu
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.