Gevonden recepten: 1
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Koolhydraatarme Smoothie- en Drankrecepten

Koolhydraatarme Smoothie- en Drankrecepten

Het maken van een koolhydraatarme smoothie is misschien niet zo eenvoudig als het lijkt. Omdat groenten en fruit veel koolhydraten bevatten, kan het behoorlijk moeilijk zijn om de juiste combinatie te vinden. Dus inspireer jezelf en probeer mijn bewezen gezonde en natuurlijk lekkere koolhydraatarme smoothierecepten. Naast smoothies vindt je hier ook recepten voor verschillende koolhydraatarme zomerse limonades en drankjes.

Al deze recepten zijn extreem eenvoudig en onmogelijk te verpesten, zelfs als je een beginner bent in de keuken. Je kunt genieten van koolhydraatarme groene smoothies met spinazie of koolhydraatarme smoothies voor gewichtsverlies. Al deze smoothies en limonades zitten vol met vitamines, mineralen en antioxidanten. Ze worden bereid met voedzame ingrediënten zoals bladgroente, komkommers, notenmelk, eiwitpoeder, pindakaas of bessen. Sommige smoothies vullen zo goed dat ze zelfs geschikt zijn als ontbijt.

En als bonus zijn deze koolhydraatarme smoothierecepten ook nog eens dieetvriendelijk.

Geeft 1 recept weer in categorieën:
Koolhydraatarm
Smoothies en Drankjes
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.