Gevonden recepten: 7
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Smoothierecepten en Drankjes

Gezonde Smoothierecepten en Drankjes

Gezonde smoothierecepten zijn niet zonder reden zo populair. Het is een geweldige manier om je honger op een snelle en gezonde manier te stillen. Het grote voordeel van een smoothie is dat je alle noodzakelijke voedingsstoffen, vezels én vocht in één keer aanvult. Smoothierecepten om af te vallen zijn niet alleen geweldig als je gewicht wilt verliezen, maar ook als je wilt detoxen. Je kunt op elk moment van de dag genieten van deze fruit- en groentesmoothies - vooral als ontbijt, wanneer het lichaam snakt naar iets dat gemakkelijk verteerbaar, snel en gemakkelijk te bereiden is.

Tijdens een smoothiedieet kun je heerlijke drankjes proberen die zijn gemaakt van tropisch fruit, zoals ananas, mango of banaan. Een andere geweldige optie is een groene smoothie van spinazie en avocado, een geweldige boost voor je weerstand. Je zult zeker geen spijt hebben van de bananensmoothie, die je honger stilt zonder zorgen over gewichtstoename. Ik weet zeker dat je een nieuwe favoriet zal ontdekken tussen mijn smakelijke, gezonde en exotische recepten. Ze hebben echter allemaal één gemeenschappelijk kenmerk: deze gezonde smoothierecepten zitten boordevol voedingsstoffen en de bereiding kost je slechts enkele minuten. Vooral handig als je een ontbijtsmoothie maakt!

Geeft 7 recepten weer in categorieën:
Smoothies en Drankjes
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.