Gevonden recepten: 5
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Vetarme Soeprecepten

Vetarme Soeprecepten

Je kunt vetarme soepen eten als je probeert af te vallen of als je zin hebt in een ​​lichte, magere maaltijd. Vet is een heel belangrijk onderdeel van het dieet, hoewel we er niet te veel van moeten eten. Bovendien zijn er verschillende soorten vet en heeft je lichaam alleen onverzadigde vetten nodig. Die zitten bijvoorbeeld in avocado, vis, zaden of noten. Vetarme soeprecepten zijn voedzaam en bevatten minder vet, dus zijn ze ook geschikt als je probeert af te vallen.

Ondanks het lagere vetgehalte zijn deze soepen erg smakelijk, het is echt mogelijk om van dieetmaaltijden te genieten. Maak voor jezelf mijn favoriete hokkaidopompoensoep, een dikke en vullende soep van broccoli en selderij, bonensoep met zoete aardappelen of erwtensoep met bulgur als lunch of diner. Je kunt de gevulde soepen niet alleen als onderdeel van je lunch eten, maar ook als hoofdmaaltijd. Laat je inspireren door mijn gezonde recepten en proef deze originele en smakelijke magere soepen.

Geeft 5 recepten weer in categorieën:
Vetarm
Soep
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.