Gevonden recepten: 4
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Caloriearme Pompoenrecepten voor Gewichtsverlies

Caloriearme Pompoenrecepten voor Gewichtsverlies

Pompoen zit boordevol voedingsstoffen en hoort vooral in de herfst in iedere keuken thuis. Gebruik het voor de bereiding van gezonde hoofdgerechten, soepen en pompoentaart. Omdat pompoen weinig calorieën bevat (slechts 26 calorieën per 100 gram) kan het gemakkelijk gebruikt worden in caloriearme recepten. Caloriearme pompoenrecepten zijn mijn favoriete recepten voor de herfst, niet alleen vanwege de geweldige smaak, maar ook omdat ze me slank houden in de aanloop naar de winter. Als bonus vullen ze goed en zijn daarom geschikt voor gewichtsverlies.

Of het nu pompoensoep, stoofpot, een hoofdgerecht of dessert is, al deze pompoengerechten kunnen op een dieetvriendelijke wijze bereid worden. Met de winter op komst eten we vaak meer calorieën om ons warm te houden, waardoor het lichaamsgewicht vaak toeneemt. En daarom zouden we allemaal wat caloriearme gerechten in ons menu op moeten nemen. Dus bereid deze gezonde en dieetvriendelijke pompoenrecepten als onderdeel van een gezond eetpatroon en ik weet zeker dat je lichaam en je figuur je dankbaar zullen zijn.

Geeft 4 recepten weer in categorieën:
Caloriearm
Pompoen
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.