Gevonden recepten: 2
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Eiwitrijke Smoothies en Drankjes

Eiwitrijke Smoothies en Drankjes

Wist je dat smoothies ook gezond gemaakt kunnen worden met meer eiwit? Ja, echt waar! En je kunt deze eiwitrijke smoothies niet alleen met eiwitpoeder bereiden, maar ook met andere goede eiwitrijke ingrediënten. Neem eens een kijkje!

Je hoeft geen bodybuilder of fitgirl te zijn om een gezonde smoothie te maken. Iedereen heeft eiwitten nodig voor gezond haar, huid en botten en veel mensen krijgen dagelijks minder eiwitten binnen dan we nodig hebben. Bovendien hebben studies aangetoond dat als je eiwitrijk ontbijt, je de hele dag minder zult eten. Ik kan het bevestigen, en hoe zit het met jou? Eiwitrijke smoothies zijn ook geweldig na een krachttraining omdat het helpt bij het opbouwen en herstellen van spierweefsel.

De beste manier om van deze smoothies en drankrecepten te genieten is als ontbijt of na een training. Ze vullen je lichaam niet alleen met eiwitten aan, maar voorzien je ook van een aanzienlijke hoeveelheid vezels, vitaminen en mineralen, een geweldige combinatie. Je vindt hier recepten voor smoothies met en zonder eiwitpoeder waarbij de eiwitten komen uit Griekse yoghurt, hennepzaden of pindakaas.

Geeft 2 recepten weer in categorieën:
Eiwitrijk
Smoothies en Drankjes
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.