Gevonden recepten: 3
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Veganistische Pompoenrecepten

Gezonde Veganistische Pompoenrecepten

Pompoen is een populair ingrediënt in de herfst en dat is geen wonder! Het is heerlijk, gezond en bevat weinig calorieën. Je kunt het in veel verschillende gezonde maaltijden gebruiken. Veganisten vinden hier vast ook hun favorieten, omdat gezonde veganistische pompoenrecepten niets nieuws zijn.

Hokkaido-, fles- en spaghettipompoen kunnen allemaal gebruikt worden om eenvoudige veganistische pompoensoep, stoofpot of cake te maken, waardoor ook zoetekauwen ervan zullen genieten. Deze gezonde veganistische pompoenrecepten zijn niet alleen geschikt voor veganisten, maar voor iedereen die zijn menu met dit superfood wil verrijken.

Daarnaast is deze lekkere groente rijk aan vezels, vitamine A en kalium. Pompoen is ook een goede bron van tryptofaan, een aminozuur dat de productie van het gelukshormoon serotonine stimuleert. Ik zie geen reden waarom je pompoen niet zou gebruiken in gezonde veganistische recepten. Laat je inspireren!

Geeft 3 recepten weer in categorieën:
Veganistische recepten
Pompoen
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.