Gevonden recepten: 2
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Koolhydraatarme Quinoarecepten

Koolhydraatarme Quinoarecepten

Quinoa, of oorspronkelijk Chenopodium quinoa, is een relatief nieuwe plant die onlangs op onze markt is gekomen. Vaak vinden mensen het lastig om te bedenken in welke recepten ze dit superfood kunnen gebruiken. Quinoa, soms Indianenrijst genoemd, is een plant die in veel smakelijke recepten kan worden gebruikt en wordt beschouwd als een van de gezondste planten op aarde. Bovendien kan quinoa ook worden gebruikt in recepten met weinig koolhydraten.

Niet veel planten kunnen trots zijn op zoveel goede eigenschappen als quinoa. Het bevat alle essentiële aminozuren die nodig zijn om cellen te laten groeien, vernieuwen en goed te laten functioneren. Bovendien bevat het een hoog gehalte aan ijzer en vezels die we nodig hebben voor ons spijsverteringssysteem. Quinoa is een goede keuze als we willen variëren met ons gezonde menu, ook als we een koolhydraatarm dieet volgen.

Koolhydraatarme quinoarecepten zullen je deze plant op een nieuwe manier laten zien. Lekkere en lichte recepten voor een koolhydraatarme lunch of diner laten je zien je hoe je het meeste uit quinoa kunt halen. Het veelzijdige gebruik in zowel zoete als hartige maaltijden zal je ervan overtuigen dat het een van de beste ingrediënten in de keuken is.

Geeft 2 recepten weer in categorieën:
Koolhydraatarm
Quinoa
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.