Gevonden recepten: 13
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Quinoarecepten

Gezonde Quinoarecepten

Quinoa is nog niet zo heel gebruikelijk in onze keuken, maar het is een superfood dat eigenlijk onderdeel moet zijn van ieders gezonde dieet. Exotische quinoa is een geweldige traktatie voor vegetariërs en veganisten, en daarnaast ook dieetvriendelijk. Ga je gang en probeer mijn zoete of hartige gezonde quinoarecepten.

Ik heb erg genoten van deze gezonde recepten met quinoa en ik ben ervan overtuigd dat ze ook bij jou in de smaak zullen vallen. Bovendien bevat dit graan geen gluten, goed nieuws voor mensen met coeliakie die dankzij quinoa hun menu's kunnen uitbreiden. Er zijn veel soorten quinoa, waaronder wit, zwart of rood gekleurd. Quinoa kan niet alleen als bijgerecht worden gebruikt, maar ook als een basis voor een gezonde lunch. Probeer eens gebakken quinoa met vlees en broccoli of serveer het met kalkoen en erwtjes als lunch of diner. Als je een fan bent van lichte, maar vullende salades, zul je ook onder de indruk zijn van deze snelle recepten. En gezond ontbijt, als basis voor een geslaagde dag, kan bijvoorbeeld gemaakt worden met smakelijke quinoa met ananas en kokosnoot.

Probeer mijn gezonde recepten met quinoa en ontdek de charme van deze voedzame plant.

Geeft 13 recepten weer in categorieën:
Quinoa
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.