Gevonden recepten: 2
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Koolhydraatarme Tofurecepten

Koolhydraatarme Tofurecepten

Tofu bevat veel eiwit, gezonde vetten en tegelijkertijd weinig koolhydraten, waardoor het een ideaal ingrediënt is voor een koolhydraatarm dieet. Je kunt het gebruiken in lekkere gerechten met of zonder vlees, en het combineert ook goed met kip, rundvlees en natuurlijk groente.

Probeer bijvoorbeeld eens koolhydraatarme tofulunches en diners met groente en peulvruchten of de gezonde koolhydraatarme tofudesserts die veel eiwit en voedingsstoffen bevatten.

Koolhydraatarme tofurecepten zijn perfect als verrijking van de menu's van alle aanhangers van een gezonde levensstijl of koolhydraatarm dieet.

Geeft 2 recepten weer in categorieën:
Koolhydraatarm
Tofu
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.