Gevonden recepten: 6
Fit Tovenares
Volg mij
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Eiwitrijke Pindakaasrecepten

Eiwitrijke Pindakaasrecepten

Iedereen die regelmatig zijn spieren traint heeft eiwit nodig als extra voeding na het sporten. Deze gezonde eiwitrijke pindakaasrecepten geven je ideeën voor heerlijke maaltijden en desserts met veel eiwit. Een evenwichtig dieet is heel belangrijk om je lichaam goed te laten werken en betere resultaten te zien na het sporten. En deze recepten geven je de eiwitten die je nodig hebt, met de heerlijke smaak van pindakaas.

Pindakaas van goede kwaliteit staat bekend om de hoge concentratie goede vetzuren die belangrijk zijn voor de celstructuur en groei. Daarom is het goed om dit ingrediënt met mate aan je menu toe te voegen. Mijn gezonde pindakaasrecepten zijn een goede afsluiting van het sporten, de eiwitten herstellen je spieren na krachttraining en helpen bij de opbouw van spiermassa. In deze gezonde recepten let ik extra op het gebruik van goede ingrediënten. Doe mee en probeer deze simpele recepten zelf.

Geeft 6 recepten weer in categorieën:
Eiwitrijk
Pindakaas
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.