Gevonden recepten: 4
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Eiwitrijke Tofurecepten

Eiwitrijke Tofurecepten

Tofu kan op veel lekkere manieren bereid worden. Volg mijn eiwitrijke tofurecepten, combineer het met de juiste ingrediënten en kruiden en je zult merken hoe lekker gezonde tofumaaltijden kunnen zijn.

Deze gerechten bevatten veel eiwit, dankzij de tofu en andere ingrediënten. Ze hebben een hoge voedingswaarde en vullen je maag goed voor langere tijd, wat altijd fijn is. Je vindt hier vleesloze maaltijden met tofu, gerechten met vlees, tofu-ontbijtjes en tofu-desserts. Al deze maaltijden hebben één ding gemeen - ze geven je lichaam een grote eiwitboost. Daardoor zijn ze geschikt voor na het sporten en perfect als hoofdgerecht. De meeste van de recepten bevatten geen bloem of suiker.

Kook deze gezonde tofurecepten bijvoorbeeld in het weekend voor een aantal dagen vooruit, zodat je tijdens de werkweek kan genieten van lekkere gerechten wanneer je minder tijd hebt om gezonde maaltijden te koken. Maar deze recepten zijn zoals altijd eenvoudig te bereiden, je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan.

Vindt je favoriete gezonde tofurecepten hier.

Geeft 4 recepten weer in categorieën:
Eiwitrijk
Tofu
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.