Gevonden recepten: 6
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Veganistische Feest- en Kerstrecepten

Gezonde Veganistische Feest- en Kerstrecepten

Niemand kan zich de kerst en feestdagen voorstellen zonder gebak en traditionele maaltijden. En als je om wat voor reden dan ook eieren, zuivelproducten, honing en vlees uit je dieet weglaat, weet ik zeker dat het niet gemakkelijk voor je is in deze tijd van het jaar. En daarom kun je deze nieuwe inspiraties voor gezonde veganistische kerstrecepten goed gebruiken. Deze recepten zijn niet alleen geschikt voor mensen met allergieën, maar ook degenen die liever voor plantaardig voedsel kiezen.

Geniet van de best gezonde maaltijden en desserts voor de kerst en de feestdagen zonder dierlijke producten. Al deze veganistische recepten voor Kerstmis zijn makkelijk, gezond en voedzaam en geven je waardevolle energie. Je vindt hier smakelijke lekkernijen zoals veganistische kerstsalade, gebak, desserts, cakes en veganistische kerstmaaltijden. Raak geïnspireerd, ik geloof dat iedereen hier een favoriet zal vinden.

Geeft 6 recepten weer in categorieën:
Veganistische recepten
Feestdagen en Kerst
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.