Gevonden recepten: 5
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Caloriearme Tofurecepten voor Gewichtsverlies

Caloriearme Tofurecepten voor Gewichtsverlies

Tofu is de afgelopen tijd een geliefd ingrediënt geworden in veel recepten, niet alleen in de veganistische keuken. Het kan op creatieve wijze gebruikt worden in zowel vleesloze gerechten als gerechten met vlees en het is eenvoudig te bereiden. Hier vindt je een selectie van mijn favoriete caloriearme tofurecepten. Doe mee en laat je inspireren! Deze dieetvriendelijke tofurecepten bevatten weinig calorieën waardoor ze ideaal zijn voor gewichtsverlies en in verschillende diëten passen.

Je zult blij zijn met de voedingswaarde van tofu omdat het veel eiwit, gezonde vetten, vitamines en mineralen bevat (voornamelijk ijzer en calcium). Tofu is een fantastisch, universeel en flexibel ingrediënt. Het neemt de smaken op van andere ingrediënten en kan in zowel hartige als zoete recepten gebruikt worden. Deze gezonde caloriearme tofurecepten zullen je omverblazen met hun geweldige smaak en eenvoud.

Dus als je op zoek bent naar makkelijke en dieetvriendelijke tofurecepten dan ben je hier aan het juiste adres. Overtuig jezelf dat tofugerechten niet saai en smakeloos hoeven te zijn. Je hoeft er alleen maar eentje uit te kiezen om te proberen.

Geeft 5 recepten weer in categorieën:
Caloriearm
Tofu
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.