Gevonden recepten: 5
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Caloriearme Smoothierecepten voor Gewichtsverlies

Caloriearme Smoothierecepten voor Gewichtsverlies

Deze gezonde caloriearme smoothierecepten bevatten veel voedingsstoffen en vezels, maar weinig calorieën. Hierdoor zijn ze ideaal voor gewichtsverlies. Ze zijn geweldig verfrissend in de zomer en versterken je immuunsysteem tijdens de winter en de herfst.

Het lijkt misschien niet zo, maar soms is het heel eenvoudig om een ​​smoothie vol met calorieën te maken. Je voegt al gauw meer pindakaas, zaden, melk, avocado of havermout toe dan nodig is. Wat overigens geen probleem is als je niet probeert af te vallen om in die nieuwe bikini te passen. Daarom breng ik je een selectie van de lekkerste dieetsmoothies met minder calorieën en vet en natuurlijk, zonder extra suiker toe te voegen.

In de zomer voeg ik bevroren fruit (bijvoorbeeld banaan, mango, aardbeien, ananas, frambozen, bosbessen) toe aan mijn smoothies waardoor de smoothie romig wordt en ik geen melk of yoghurt hoef te gebruiken. Geniet van deze fantastische caloriearme smoothierecepten voor gewichtsverlies als ontbijt en geef je lichaam 's morgens een boost vol voedingsstoffen.

Geeft 5 recepten weer in categorieën:
Caloriearm
Smoothies en Drankjes
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.