Gevonden recepten: 7
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Saladerecepten met Avocado

Gezonde Saladerecepten met Avocado

Gezonde recepten met avocado spelen een belangrijke rol in een gezond voedingspatroon, simpelweg omdat ze tot een gezond dieet behoren. Avocado is een geweldige vrucht, en een ideaal ingrediënt voor salades. Hoewel avocado een vrij hoog vetgehalte heeft, zijn het voornamelijk gezonde vetten die ons lichaam nodig heeft. Zet dus je zorgen opzij en geniet van avocado in deze gezonde recepten. Afgezien van de genoemde gezonde vetten, zullen deze salades je ook een boost geven met vezels, kalium, vitamine C, B5, B6, E en foliumzuur. Gezonde avocadosalades zijn populair, vooral tijdens de zomerse hitte, omdat ze licht en verfrissend zijn als lunch of diner.

Kies uit mijn gezonde saladerecepten met avocado en geniet van een geweldig diner, lunch of ontbijt. Probeer de vullende avocado-eiersalade die ook geschikt is als tussendoortje, heerlijk met zelfgebakken brood. Avocado maakt ook deel uit van de exotische groente-fruitsalade met sinaasappelsaus en aspergesalade met kwark. Ik hoop dat je mijn avocadosalades zult proberen en dat je er net zoveel van ze zult houden als ik. Deze recepten voor avocadosalades zijn zeer eenvoudig, elke beginner in de keuken kan ze bereiden.

Geeft 7 recepten weer in categorieën:
Salade
Avocado
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.