Gevonden recepten: 22
Fit Tovenares
Volg mij
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Avocadorecepten

Gezonde Avocadorecepten

Je kunt deze gezonde avocadorecepten uitproberen als ontbijt, lunch of diner. Ook al zou je het misschien niet zeggen, avocado is een vrucht, en niet zonder reden zo populair. Ondanks dat het een ingrediënt met een hoog vetgehalte is, is avocado onderdeel van een gezond eetpatroon en zelfs geschikt als je op dieet bent. Omdat het onverzadigde vetzuren en vezels bevat, hoef je je geen zorgen te maken dat avocado gewichtsverlies in de weg staat. Naast gezonde vetten bevat avocado ook veel vitamines en mineralen die essentieel zijn voor het goed functioneren van ons lichaam.

Probeer mijn gezonde en snelle avocadorecepten eens uit, sommige zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Met behulp van avocado bereid je snel een gezonde lunch, snel diner of ontbijtje, een goed begin van de dag! Tonijn-avocadopizza of courgettepasta met avocadosaus zal je goed vullen en je zult er zeker van genieten. Bij het bedenken van avocadorecepten kon ik avocadospread natuurlijk niet vergeten, en ook vindt je hier mijn favoriete gezonde avocadodesserts. Deze avocadorecepten zijn gemaakt voor iedereen die gezonde, snelle en smakelijke maaltijden wil bereiden.

Geeft 22 recepten weer in categorieën:
Avocado
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.