Gevonden recepten: 6
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Saladerecepten met Kip

Gezonde Saladerecepten met Kip

Salades worden over het algemeen beschouwd als dieetmaaltijden, geschikt om af te vallen. En deze smakelijke en gezonde saladerecepten met kip zijn geen uitzondering. Kip verrijkt je salade met eiwitten zonder onnodig veel vet toe te voegen. Gezonde kipsalades zijn een goede keuze als je probeert af te vallen of spieren te kweken. Het hoeft niet alleen maar om groentesalades te gaan. Salades met pasta, gierst, linzen, bonen, zoete aardappel of quinoa zijn ook geweldig. Je kunt genieten van gezonde kipsalades voor zowel lunch als diner, omdat ze snel en gemakkelijk te bereiden zijn.

Kipsalades kunnen zowel hartig als zoet zijn, overtuig jezelf met mijn heerlijke recepten. Probeer mijn kipsalade met boekweit en wortel of kipsalade met yoghurt, veenbessen en perziken. Salades zijn heel eenvoudig te bereiden en deze lichte maaltijden zijn vooral populair in de zomer. Ondanks het feit dat het gezonde recepten zijn, zullen deze salades je vullen en je lichaam bruikbare energie geven. Laat je inspireren door mijn gezonde kipsalades en voel je fit!

Geeft 6 recepten weer in categorieën:
Salade
Kip
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.