Gevonden recepten: 20
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Op Ingrediënt
CourgetteKipRundvleesTonijnAvocadoPindakaasChiazaadKokosnootHavermoutZoete AardappelPompoenRijstQuinoaZalmTofuCouscousEierenGroente
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde & Makkelijke Kiprecepten

Gezonde & Makkelijke Kiprecepten

Probeer mijn gezonde kiprecepten die heerlijk smaken en eenvoudig te bereiden zijn. Kip van hoge kwaliteit is een van de gezondste, meest magere soorten vlees. Daarom is kip zeer geschikt tijdens het afvallen, en natuurlijk voor sporters. Gemakkelijke kipmaaltijden zijn een goede eiwitbron, wat belangrijk is bij het opbouwen van spiermassa. Daarnaast bevat kip ook een goede hoeveelheid aminozuren, selenium, fosfor en B-vitaminen. Als je gezond eet en weer in je bikini wilt passen, mag dit soort vlees zeker niet aan je menu ontbreken.

Deze gezonde kiprecepten zijn bovendien makkelijk, snel en divers. Van alle gezonde recepten met kip, zijn de kippendijen met spinazie en prei, kipfilets op spinazie en kipnuggets in yoghurtkorst tot nu toe het populairst. Dankzij het lage gehalte aan koolhydraten en het hoge eiwitgehalte is kipfilet geschikt voor gewichtsverlies en sporters zullen dit ingrediënt ook waarderen. Je kunt deze gezonde en snelle kiprecepten serveren als lunch of diner.

Ik hoop dat mijn kiprecepten je genoeg inspiratie en energie zullen geven, en natuurlijk heerlijk zullen smaken!

Geeft 20 recepten weer in categorieën: Kip
Geeft 20 recepten weer in categorieën: Kip
Alle recepten weergeven
Pull down to refresh
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.()
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Alle recepten weergeven