Gevonden recepten: 7
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Koolhydraatarme Avocadorecepten

Koolhydraatarme Avocadorecepten

Tegenwoordig zijn er veel diëten en manieren om gezond te eten. Eén van die manieren is een koolhydraatarm dieet. Wat dat precies is? Een koolhydraatarm dieet is een manier van te eten waarbij je minder koolhydraten en tegelijkertijd meer vet en eiwit consumeert. Te veel koolhydraten kunnen tot gewichtstoename leiden, daarom zou een beperking ervan moeten helpen met afvallen, bijvoorbeeld met behulp van het keto-dieet. Daarnaast wordt de eiwit- en vetinname verhoogd, met name de gezonde vetten die ons lichaam goed kan gebruiken. Volgens dit principe heb ik mijn koolhydraatarme avocadorecepten samengesteld.

Avocado is populair vanwege de gezonde vetten die het bevat, maar ook de kalium, vitamine B en E en foliumzuur. In mijn recepten vindt je avocado in creatieve combinaties die niet alleen makkelijk en lekker zijn, maar ook voedzaam. Deze gezonde koolhydraatarme avocadorecepten laten je zien hoe deze lekkere vrucht op verschillende manieren gebruikt kan worden voor meer dan alleen simpele dips. Al deze ontbijt-, salade-, dessert-, lunch- en avondmaaltijdrecepten met avocado zijn gewoonweg verrukkelijk!

Geeft 7 recepten weer in categorieën:
Koolhydraatarm
Avocado
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.