Gevonden recepten: 8
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Suikervrije Pindakaasrecepten

Suikervrije Pindakaasrecepten

Met pindakaas kun je een heleboel gezonde recepten maken. Als je net zoveel van pindakaas houdt als ik, dan weet je wat ik bedoel. Je kunt het toevoegen aan zoete en hartige gerechten. Hier laat ik je mijn verzameling gezonde suikervrije pindakaasrecepten zien.

Als je op zoek bent naar gezonde pindakaasrecepten voor suikervrije koekjes, cakes, cheesecake, sauzen, dressing of pap, ben je hier aan het juiste adres. In sommige recepten zijn de gerechten gezoet met fruit, xylitol of Stevia. Ook gebruikte ik eiwitpoeder voor een goede eiwitboost.

De basis van deze recepten is natuurlijk goede suikervrije pindakaas. Deze pindakaas moet 100% pinda's bevatten, eventueel met een beetje olie, maar verder geen andere toevoegingen. Als je geen fan bent van pindakaas kun je het in deze recepten vervangen met een andere notenboter, zoals amandel- of cashewboter.

Doe mee en probeer deze gezonde recepten met pindakaas die suikervrij zijn. Ik weet zeker dat je ervan zult smullen.

Geeft 8 recepten weer in categorieën:
Suikervrij
Pindakaas
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.