Gevonden recepten: 5
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Vetarme Smoothie- en Drankrecepten

Vetarme Smoothie- en Drankrecepten

Smoothies zijn een geweldige manier om een ​​goede vitamines, mineralen, antioxidanten en vezels binnen te krijgen. In recepten voor smoothies of verschillende drankjes gebruiken we soms ingrediënten met een hoog vetgehalte die kunnen leiden tot gewichtstoename als ze in overmatige hoeveelheden worden toegevoegd. Dus als je probeert af te vallen of als je alleen op zoek bent naar een inspiratie voor dieetvriendelijke smoothies in je dagelijkse eetpatroon, laat je dan laten inspireren door deze gezonde vetarme smoothies.

Wees voorzichtig met het toevoegen van calorierijke ingrediënten, zoals pindakaas, volle zuivelproducten, avocado, kokosmelk en verschillende zaden of noten die vaak te vinden zijn in smoothies. Vind hier je favoriete smoothierecept met weinig vet of een recept voor een verfrissend vetarm zomerdrankje.

Geeft 5 recepten weer in categorieën:
Vetarm
Smoothies en Drankjes
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.