Gevonden recepten: 5
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Vezelrijke Smoothies en Drankjes

Gezonde Vezelrijke Smoothies en Drankjes

Groenten en fruit bevatten van nature veel vezels. Als we ze combineren in de vorm van een smakelijke smoothie en andere superfoods toevoegen, creëren we een gezonde smaakexplosie vol met niet alleen antioxidanten, vitamines en mineralen, maar ook vezels. Deze gezonde vezelrijke smoothies hebben veel voordelen: ze zijn extreem smakelijk, geschikt voor gewichtsverlies en dankzij de individuele ingrediënten die worden gemengd, zijn ze licht verteerbaar.

Ik ben ook dol op smoothies vanwege hun gemakkelijke bereiding, ik stop alle ingrediënten gewoon in een blender, druk op de knop en je lekkere en voedzame smoothie vol vezels is klaar. Je kunt ervan genieten als ontbijt of ze meenemen naar je werk of school.

Deze gezonde vezelrijke smoothies en dranken zullen je lang een vol gevoel geven en je helpen met de aanbevolen dagelijkse vezelinname. Bovendien stimuleren ze je immuunsysteem en spijsvertering. Probeer deze smoothies bijvoorbeeld als ontbijt en geef je metabolisme elke dag opnieuw een boost.

Geeft 5 recepten weer in categorieën:
Vezelrijk
Smoothies en Drankjes
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.