Gevonden recepten: 11
Fit Tovenares
Volg mij
Op Ingrediënt
CourgetteKipRundvleesTonijnAvocadoPindakaasChiazaadKokosnootHavermoutZoete AardappelPompoenRijstQuinoaZalmTofuCouscousEierenGroente
Fit Tovenares
Volg mij
Caloriearme Feest- en Kerstrecepten

Caloriearme Feest- en Kerstrecepten

Kun je je voorstellen dat je tijdens deze kerst niet aankomt, in tegenstelling tot alle andere jaren? Als je de juiste maaltijden eet die niet te veel calorieën bevatten is het echt mogelijk. Ik presenteer je mijn favoriete ** gezonde en caloriearme kerstrecepten** waardoor je niet zult aankomen. Natuurlijk, alles met mate! :)

Een van de voordelen van deze gezonde feest- en kerstrecepten is dat je evenveel of zelfs meer van je favoriete gerechten kunt eten, terwijl je minder calorieën binnenkrijgt. Je vindt hier caloriearme kerstrecepten voor hartige maaltijden en zoete desserts die je met trots op de kersttafel kunt zetten. Ze zijn echt heel smakelijk en makkelijk om te bereiden. Als je niemand vertelt dat ze weinig calorieën bevatten, zullen ze het verschil niet eens merken.

Gezonde en dieetvriendelijke kerstrecepten zijn geschikt voor iedereen die dit jaar gezonder wil eten en ook tijdens de feestdagen fit wil blijven.

Geeft 11 recepten weer in categorieën: Caloriearm, Feestdagen en Kerst
Geeft 11 recepten weer in categorieën: Caloriearm, Feestdagen en Kerst
Alle recepten weergeven
Pull down to refresh
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.()
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Alle recepten weergeven