Gevonden recepten: 13
Fit Tovenares
Volg mij
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Eiwitrijke Feest- en Kerstrecepten

Eiwitrijke Feest- en Kerstrecepten

Ik heb goed nieuws voor alle liefhebbers van een gezonde levensstijl, je hoeft kerstlekkernijen niet langer te vermijden! Ik heb geweldige eiwitrijke recepten voor Kerstmis ontwikkeld, die je kunt eten zonder je schuldig te voelen.

Je gaat deze recepten voor kerstcakes, koekjes, peperkoek, stollen, balletjes en andere smakelijke desserts vast leuk vinden. Naast de zoete kerstdesserts, vind je hier ook eiwitrijke hartige kerstrecepten zoals een gezonde versie van aardappelsalade en gezonde vismaaltijden. De recepten zijn erg smakelijk en gemakkelijk te bereiden, dus elke beginner in de gezonde keuken zal ze zonder problemen aankunnen. In vergelijking met traditionele kerstmaaltijden bevatten deze gezonde versies minder vet en calorieën en tegelijkertijd meer eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen.

Aarzel niet en probeer deze gezonde kerstrecepten dit jaar te maken. Ik weet zeker dat de hele familie ervan zal smullen!

Geeft 13 recepten weer in categorieën:
Eiwitrijk
Feestdagen en Kerst
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.