Gevonden recepten: 9
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Ontbijtrecepten met Avocado

Gezonde Ontbijtrecepten met Avocado

Ik heb ook ontbijtrecepten met avocado ontwikkeld, omdat avocado vol vitamines zit en een goed begin is van je dag. Als je dacht dat bananen de beste bron van kalium zijn, zal je misschien verrast zijn. Avocado wint dit gevecht zeker en heeft bovendien een hoog vezelgehalte. Heb je meer redenen nodig waarom je avocado bij je ontbijt zou moeten eten? Misschien ben je ook geïnteresseerd in het feit dat avocado helpt bij het bestrijden van depressies, vol antioxidanten zit en je spijsvertering verbetert. Dankzij de gezonde vetten kunnen we de voedingsstoffen uit plantaardig voedsel beter verteren.

Probeer de smakelijke avocado in de vorm van een dip of pesto op toast, of maak een gezonde avocadosalade. Ik gebruikte avocado als ingrediënt in gezonde desserts, die je ook als ontbijt kunt eten. Avocado kan daarnaast worden toegevoegd aan een groentesmoothie. Avocado of geen avocado, begin elke dag met een voedzaam ontbijt. Het is belangrijk voor het aanvullen van je energie en het stimuleren van je metabolisme. Mijn snelle ontbijtrecepten met avocado zijn eenvoudig maar vooral lekker. Ik weet zeker dat je een nieuwe favoriet gaat vinden tussen deze zoete en hartige recepten!

Geeft 9 recepten weer in categorieën:
Ontbijt
Avocado
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.