Gevonden recepten: 10
Fit Tovenares
Volg mij
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Vetarme Feest- en Kerstrecepten

Vetarme Feest- en Kerstrecepten

We weten allemaal dat de traditionele kerstrecepten meestal veel suikers en vet bevatten. Na Kerstmis zijn de meeste mensen een paar kilo zwaarder, allemaal vanwege deze feestmaaltijden. Dus als we optimaal van de kerst willen genieten en lekkers willen eten zonder schuldgevoel, moeten we deze klassieke recepten aanpassen. Daarom presenteer ik je deze gezonde vetarme kerstrecepten, waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten.

Vetarme feest- en kerstrecepten zijn de perfecte keuze als je smakelijke feestmaaltijden zonder al te veel calorieën wilt bereiden om gewichtstoename te voorkomen. Vergeleken met traditionele maaltijden bevatten deze aangepaste kerstrecepten minder calorieën, zijn ze voedzamer en natuurlijk ook gezonder. Je vindt hier gezondere versies van verschillende kerstkoekjes, hoofdgerechten en salades. Een van de voordelen van deze maaltijden is dat ze niet zwaar op de maag liggen of voor vermoeidheid zorgen, juist het tegenovergestelde. Ze voorzien je lichaam van voldoende bruikbare energie, waardoor je je verfrist en fit zult voelen.

Probeer mijn vetarme kerstrecepten en zie zelf dat je ook tijdens de feestdagen lekker en gezond kunt eten.

Geeft 10 recepten weer in categorieën:
Vetarm
Feestdagen en Kerst
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.