Gevonden recepten: 12
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Ontbijtrecepten met Tonijn

Gezonde Ontbijtrecepten met Tonijn

Denk je dat tonijn niet geschikt is als ontbijt? Ik hoop dat mijn recepten voor een gezond ontbijt met tonijn je van het tegendeel zullen overtuigen.

Een tonijnspread is erg snel, gemakkelijk en gezond en is binnen 5 minuten klaar. Tonijn gaat ook goed samen met een gezond omelet, hartige pannenkoeken of probeer een heerlijke tonijn-pizza. Er zijn veel mogelijkheden om tonijn te gebruiken en ik geloof dat mijn recepten met tonijn je zullen inspireren om vanaf nu regelmatig tonijn te eten. Vis moet idealiter twee keer per week op ons bord liggen, het maakt niet uit of het onderdeel uitmaakt van je ontbijt, lunch of diner.

Tonijn voorziet je ontbijt van veel eiwitten, omega 3- en 6-vetzuren, kalium, magnesium, A en B12-vitamines. Tonijn is goed voor het hart, hersenen en de weerstand, waardoor het een belangrijk onderdeel is van een gezonde en gevarieerde voeding. Gemakkelijke recepten voor het ontbijt met tonijn zijn lekker en gezond en ik weet zeker dat je hier ook een nieuwe favoriet zult vinden. Bovendien zijn deze tonijnmaaltijden rijk aan eiwitten en hebben ze in de meeste gevallen een laag koolhydratengehalte. Een goed ontbijt is een cruciaal onderdeel van een geslaagde dag waardoor je geen energie tekort komt en goed gehumeurd blijft.

Geeft 12 recepten weer in categorieën:
Ontbijt
Tonijn
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.