Gevonden recepten: 14
Fit Tovenares
Volg mij
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Havermoutrecepten met Eiwitpoeder

Havermoutrecepten met Eiwitpoeder

Recepten met eiwitpoeder en havermout zijn mijn favoriete recepten omdat ze de perfecte balans van voedingsstoffen hebben en tegelijkertijd heel lekker zijn. Met deze twee ingrediënten kun je veel geweldige recepten maken. Al deze gezonde recepten zijn zoals altijd heel makkelijk te bereiden, zelfs door beginners in de keuken.

De combinatie van havermout, dat rijk is aan koolhydraten en vezels, en eiwitpoeder dat volledig uit eiwit bestaat, creëert lekkere en gebalanceerde voedzame gerechten en desserts die je maag lang vullen zonder je een schuldgevoel te bezorgen.

Recepten met deze gezonde ingrediënten zijn meer dan alleen havermoutpap en andere ontbijtrecepten. Je vindt hier ook lekkere recepten voor gebakken en ongebakken desserts, eiwitballetjes en -repen met havermout, cheesecakes, muffins, pannenkoeken en verjaardagstaarten. Deze gezonde havermoutrecepten bevatten veel eiwit en weinig koolhydraten en vet. Sommige zijn geschikt als een snack voor onderweg of als een eiwitrijke snack na het sporten.

Geeft 14 recepten weer in categorieën:
Recepten met eiwitpoeder
Havermout
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.