Gevonden recepten: 7
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Suikervrije Smoothies en Drankjes

Suikervrije Smoothies en Drankjes

Soms ben ik verbaasd als ik zie dat sommige mensen suiker aan hun smoothies toevoegen. Ik heb ook in restaurants gezien dat suiker aan smoothies werd toegevoegd, zodat klanten hun gezonde drankjes lekkerder vinden. Het idee achter smoothies is juist dat het gezonde vitamine explosies horen te zijn, en geen zoete drank. En dat is precies waarom je manieren moet vinden om een ​​gezonde suikervrije smoothie te bereiden, die ook lekker smaakt dankzij de juiste combinatie van groente en fruit.

Suikervrije smoothierecepten zijn helemaal niet moeilijk. Je hoeft alleen ingrediënten te combineren tot je de juiste verhouding vindt. De rijpheid van het fruit is ook een belangrijke factor waarmee je rekening moet houden bij het maken van een smoothie. Naast smoothies kun je fruit ook gebruiken om verschillende smakelijke suikervrije limonades voor de zomer te bereiden.

Als je op zoek bent naar een gezond en verfrissend zomerdrankje of een smoothie met veel voedingsstoffen, denk ik dat je hier zult vinden wat je zoekt. Probeer mijn gemakkelijke suikervrije recepten voor smoothies en limonade.

Geeft 7 recepten weer in categorieën:
Suikervrij
Smoothies en Drankjes
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.