Gevonden recepten: 16
Fit Tovenares
Volg mij
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Glutenvrije Kerst- en Feestrecepten

Gezonde Glutenvrije Kerst- en Feestrecepten

Kerstmis en de feestdagen zijn niet gemakkelijk voor mensen met coeliakie. Er zijn veel lekkernijen waar ze niet van kunnen genieten omdat de overgrote meerderheid van feestdesserts meel bevatten en dus gluten. Als je coeliakie hebt of gewoon meel probeert te vermijden om andere redenen (bijvoorbeeld vanwege je dieet of spijsverteringsproblemen) dan zijn deze kerstrecepten voor jou. Het zijn mijn beste gezonde glutenvrije kerstrecepten tot nu toe. Doe mee en probeer ze uit!

Je vindt hier recepten voor zoete en hartige bloemvrije feestmaaltijden. Natuurlijk kunnen we de geweldige gebakken en ongebakken glutenvrije kerstdesserts niet vergeten. Je zult geen tarwemeel of geraffineerde suiker vinden in deze recepten. Ik heb klassiek meel vervangen door gemalen noten, boekweitmeel, eiwitpoeder of cacao.

Deze glutenvrije kerstrecepten zijn voedzaam en geven je lichaam een ​​boost met hoogwaardige energie, eiwitten, vezels en veel vitamines en mineralen. Ze zullen zowel je ogen als je smaakpapillen plezieren en ook je figuur zal je dankbaar zijn.

Overtuig jezelf dat je ook zonder bloem van een prachtige kerst kunt genieten.

Geeft 16 recepten weer in categorieën:
Feestdagen en Kerst
Glutenvrij
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.