Fit Tovenares
Volg mij
Pindakaaskoekjes met 3 Ingrediënten (Glutenvrij)

Pindakaaskoekjes met 3 Ingrediënten (Glutenvrij)

Nog een gezond recept voor alle pindakaasliefhebbers. Deze is heel eenvoudig en snel - in slechts enkele minuten heb je een dozijn heerlijke en bovendien glutenvrije pindakaaskoekjes op tafel staan. Onweerstaanbaar! Deze pindakaaskoekjes met slechts 3-ingrediënten bevatten geen bloem of geraffineerde suiker en zijn bovendien een bron van gezonde vetten.

Voor sommigen bevatten deze koekjes misschien te veel calorieën, maar dit recept komt goed van pas voor wie aan probeert te komen of een stabiel gewicht probeert te behouden en toch van gezonde lekkernijen wil genieten. Als je er niet te veel van eet vormen ze geen gevaar voor je slanke figuur. Goede pindakaas is rijk aan allerlei essentiële voedingsstoffen en is zo'n geweldig ingrediënt, dat het zeker de moeite waard is om op te nemen in een gezond menu. Geniet ervan in de vorm van deze smakelijke en gezonde pindakaaskoekjes met honing.

Bereid ze als ontbijt of neem ze mee als ochtendsnack, 2 tot 3 stuks zullen je zeker opvullen. Ik heb van het deeg een klein konijntje gemaakt. Als je dit ook wilt proberen, leg dan kleine hoopjes deeg op een bakplaat, knip de vorm van de oren met een schaar uit en maak de oogjes met behulp van een houten spiesje.

Ik weet zeker dat je gaat genieten van deze eenvoudige pindakoekjes.

Ingrediënten

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Mix alle ingrediënten samen met een garde.
  3. Als het deeg glad is, lepel kleine beetjes op de plaat en vorm tot koekjes.
  4. Bak 6 tot 10 minuten tot ze lichtbruin worden.
Bereidingstijd15 minuten
Levert12 porties
Voedingswaarde /
Calorieën227 Kcal
Koolhydraten26 g
Vezel1 g
Eiwit7 g
Vet11 g
Lucia Wagner

Ik ben een fitte tovenares en ik tover gezonde ingrediënten om tot heerlijke gezonde recepten! Mijn doel is om jou te laten zien dat gezond & fit eten echt makkelijk en smakelijk kan zijn, en zeker niet saai. Dus doe mee en zet samen met mij heerlijke gerechten op tafel!

Lucia Wagner

Opmerkingen