Gevonden recepten: 16
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrij
Op Ingrediënt
CourgetteKipRundvleesTonijnAvocadoPindakaasChiazaadKokosnootHavermoutZoete AardappelPompoenRijstQuinoaZalmTofuCouscousEierenGroente
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Dessertrecepten met Havermout

Gezonde Dessertrecepten met Havermout

Hoe zouden voedzame desserts eruit zien zonder haver? Als je hebt besloten om gezonder te eten, ga je natuurlijk ook op zoek naar lekkere, gezonde desserts. En deze gezonde dessertrecepten met havermout zijn uitermate geschikt. Haver levert de noodzakelijke vezels en stilt de honger. Geniet van deze havermoutdesserts, zelfs als je probeert af te vallen.

Behalve een hoog vezelgehalte bevat havermout ook waardevolle eiwitten. Als je de lunch afsluit met een smakelijk en eenvoudig havermoutdessert, zal de energie gelijkmatig worden vrijgegeven, zodat je de rest van de dag relatief vol zal zitten. Je kunt zelfs genieten van mijn gezonde havermouttoetjes als ontbijt, zonder je schuldig te voelen. Je vindt hier eenvoudige recepten voor havertaart, desserts, muffins, biscuitgebak, cheesecakes, koekjes, repen en ongebakken desserts met haver.

Gezonde havermoutdesserts zijn een geweldig gezond alternatief met een hoog vezelgehalte. In veel recepten kan haver gemakkelijk als vervanger van meel dienen, zodat je eenvoudig je favoriete recepten op een gezondere en lichtere wijze kan bereiden. Verwen je lichaam met minder suiker en meer vezels. Deze gezonde havermoutdesserts vullen elkaar aan en je kunt ze gemakkelijk op smaak brengen met fruit, noten, kokosnoot, kaneel of kwark.

Geeft 16 recepten weer in categorieën: Gezonde Desserts, Havermout
Geeft 16 recepten weer in categorieën: Gezonde Desserts, Havermout
Alle recepten weergeven
Pull down to refresh
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.()
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Alle recepten weergeven