Gevonden recepten: 13
Fit Tovenares
Volg mij
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Vetarme Saladerecepten

Vetarme Saladerecepten

Vetarme recepten zijn geweldig om af te vallen, maar je kan er ook van genieten als je zin hebt in een snelle, lichte maaltijd. Hoewel vet nodig is om ons lichaam goed te laten functioneren, is het beter om voor een matige hoeveelheid onverzadigde vetten te kiezen. Salades met weinig vet helpen bij het afvallen of als je gewoon gezond en fit wilt zijn. Recepten voor deze groente- en fruitsalades zijn geweldig voor zowel lunch als diner. Ik bedacht smakelijke salades die snel en gemakkelijk te bereiden zijn, dus zul je niet veel werk of tijd kwijt zijn in de keuken. Ik verzeker je dat een gezonde maaltijd tegelijkertijd lekker en vullend kan zijn, precies zoals deze gezonde salades.

Probeer een verfrissende ananas-komkommersalade die geweldig is als bijgerecht of als snack in de middag. Als je een hoofdgerecht wilt dat je meer opvult, probeer dan mijn moderne zoete aardappelsalade met bonen, Aziatische kipsalade of tonijn-bleekselderijsalade. Vegetariërs maar ook vleesliefhebbers zullen een favoriet vinden tussen deze vetarme saladerecepten. Deze gemakkelijke recepten voor salades zullen je helpen je fit te voelen en een stap dichter bij je droomlichaam te komen.

Geeft 13 recepten weer in categorieën:
Vetarm
Salade
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.