Gevonden recepten: 9
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Makkelijke & Gezonde Zalmrecepten

Makkelijke & Gezonde Zalmrecepten

Zalm is absoluut een van de meest populaire vissoorten en is vaak op onze borden te vinden. Maar ik bereid gezonde zalmrecepten niet alleen omdat ze populair zijn, maar vooral vanwege de gezondheidsvoordelen. Ondanks dat zalm rijk is aan vetten, is het dieetvriendelijk. Een groot deel van de vetten bestaat uit gezonde onverzadigde vetzuren die helpen onze hormonen te reguleren. Daarnaast bevat zalm veel eiwitten, die onder andere belangrijk zijn voor spiergroei. Iedereen die regelmatig gezonde en evenwichtige maaltijden wil eten, moet af en toe vis, waaronder zalm, nuttigen.

Deze makkelijke en gezonde zalmrecepten bieden veel meer mogelijkheden dan alleen een gegrilde vis met groente. Zalm past goed bij salades of populaire courgette-spaghetti. Als je een koolhydraatarme maaltijd met een hoog eiwitgehalte wilt bereiden, probeer dan bijvoorbeeld heerlijke zalmspinazie. Zalm is eenvoudig en snel klaar te maken, dus deze gezonde zalmrecepten staan in slechts een paar minuten op tafel. Een gezonde levensstijl betekent ook een gevarieerd en evenwicht eetpatroon dat vis bevat. Deze gezonde recepten met zalm zijn licht, gezond en vullen je goed zonder je het gevoel te geven van een "zware" maag.

Geeft 9 recepten weer in categorieën:
Zalm
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.