Gevonden recepten: 12
Fit Tovenares
Volg mij
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Caloriearme Rijstrecepten voor Gewichtsverlies

Caloriearme Rijstrecepten voor Gewichtsverlies

Rijst kan op talloze manieren bereid worden en is gemakkelijk te gebruiken is zowel hartige als zoete gerechten, van hoofdgerechten tot desserts. Rijst kan ook gebruikt worden in caloriearme rijstrecepten die geschikt zijn voor gewichtsverlies.

Rijst is een caloriearm en goedkoop ingrediënt dat eenvoudig gebruikt kan worden in dieetvriendelijke recepten als hoofdingrediënt of lekker bijgerecht. Deze recepten bevatten zowel weinig calorieën als vet. Naast rijst gebruik ik graag groente zoals courgette, champignons, spinazie, bloemkool, eieren of tofu en kip om meer eiwit aan het gerecht toe te voegen. Als je wilde of bruine rijst in je recepten gebruikt verrijk je het nog meer met vezels en mineralen.

Ik verzeker je dat ondanks dat deze recepten weinig calorieën bevatten, ze toch vol smaak zitten. Je kunt rijst gebruiken om caloriearme risotto, rijstmelk, rijstepap of hartige rijstmuffins te bereiden. Er zijn zoveel manieren om rijst te verwerken, genoeg keuze dus.. Ik weet zeker dat iedereen van deze caloriearme recepten met rijst voor gewichtsverlies zal genieten.

Geeft 12 recepten weer in categorieën:
Caloriearm
Rijst
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.