Gevonden recepten: 12
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Eiwitrijke Avocadorecepten

Eiwitrijke Avocadorecepten

Avocado is een ingrediënt dat in veel gezonde recepten gebruikt wordt. En dat is geen verrassing. De neutrale smaak van avocado past zowel in zoete als hartige recepten, salades en hoofdgerechten. Probeer deze makkelijke, eiwitrijke avocadorecepten eens uit.

Deze gezonde avocadorecepten voorzien je lichaam van een hoop eiwit en helpen je bij spieropbouw en gewichtsverlies. In deze eiwitrijke recepten combineer ik avocado met ingrediënten zoals hüttenkäse, Griekse yoghurt, eieren, tonijn, kip, havermout, quinoa, peulvruchten, noten, eiwitpoeder en zalm. Je vindt er inspiratie voor gezonde ontbijtjes, lunchgerechten, dips, salades en desserts met avocado, en ook een paar veganistische recepten. Ik weet zeker dat er voor iedereen iets tussen zit.

Ik eet deze gezonde avocadorecepten graag als ontbijt omdat ze me direct veel energie geven voor een goede start van de dag. Daarnaast geeft het me een goed gevoel zodat ik later op de dag niet te veel eet.

Geeft 12 recepten weer in categorieën:
Eiwitrijk
Avocado
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.