Gevonden recepten: 12
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Eiwitrijke Rijstrecepten

Eiwitrijke Rijstrecepten

Ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor gezonde eiwitrijke rijstrecepten? Dan hoef je niet verder te zoeken. Neem een kijkje naar mijn makkelijke rijst recepten die niet alleen lekker, maar ook voedzaam en rijk aan eiwit zijn. Ieder recept bevat minstens 20 gram eiwit per portie.

In deze gezonde rijstrecepten komt het eiwit meestal van vlees (kip of rundvlees), tonijn, peulvruchten, tofu, eieren, eiwitpoeder of kaas. Ook vindt je hier recepten zonder vlees die geschikt zijn voor actieve mensen en iedereen die van gezond eten houdt.

In het merendeel van de recepten heb ik maar een paar ingrediënten gebruikt, zodat ze makkelijk te maken zijn en je vaak maar één pan nodig hebt. Ik heb meer dan genoeg gezonde inspiratie voor gezonde eiwitrijke rijstlunches, diners en desserts voor je. Kijk er eens naar en probeer ze vandaag nog.

Geeft 12 recepten weer in categorieën:
Eiwitrijk
Rijst
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.