Gevonden recepten: 17
Fit Tovenares
Volg mij
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Eivrije Feest- en Kerstrecepten

Eivrije Feest- en Kerstrecepten

Gezonde eivrije kerstrecepten? Geen probleem! Tussen mijn gezonde recepten vindt je ook recepten waar mensen die allergisch zijn voor eieren van kunnen genieten tijdens de feestdagen. Ik heb eieren vervangen door enkele alternatieven in deze recepten voor hartige kerstmaaltijden, salades en kerstsnoepjes en soms kwam ik er achter dat eieren helemaal niet nodig zijn.

We kunnen ons geen kerst voorstellen zonder lekkere traditionele maaltijden. Maar als je last hebt van allergieën, geen eieren eet of er geen in huis hebt, is het niet altijd even makkelijk. Deze eivrije kerstrecepten zullen je hopelijk in deze situaties redden. Een andere bonus van deze recepten is dat ze ook gezond en voedzaam zijn.

Kerstsalade en zoete kerstkoekjes kun je ook prima zonder eieren maken, kijk zelf maar!

Geeft 17 recepten weer in categorieën:
Feestdagen en Kerst
Eivrij
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.