Gevonden recepten: 13
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Koolhydraatarme Saladerecepten

Koolhydraatarme Saladerecepten

Koolhydraatarme saladerecepten zijn verfrissend, licht en desondanks zullen ze je maag goed vullen. Een lager koolhydraatgehalte heeft geen enkele invloed op hoe goed deze salades smaken. Minder koolhydraten betekent vaak ook minder enkelvoudige suikers en dat is goed wanneer je probeert af te vallen. Snelle energie uit suikers verdwijnt snel en je zult al gauw weer honger krijgen. Op die manier grijp je eerder naar de snacks en eet je meer dan nodig is. Een maaltijd van hoge kwaliteit vult je voor een langere tijd en voorziet je lichaam van alle noodzakelijke voedingsstoffen.

Als je zin hebt in een snelle en gezonde lunch, inspireer jezelf dan met mijn koolhydraatarme saladerecepten. Gezonde voeding moet ook salades bevatten, en niet alleen groente. Deze saladerecepten zijn gemakkelijk te bereiden, zitten boordevol voedingsstoffen, eiwitten en gezonde vetten. Probeer mijn kipsalade met rode ui en amandelen, tonijnsalade met rode biet en noten of een unieke tonijn-eiersalade in een tomaat. Je kunt op een gezonde manier afvallen en genieten van een vullende en gezonde lunch of diner dankzij mijn koolhydraatarme saladerecepten.

Geeft 13 recepten weer in categorieën:
Koolhydraatarm
Salade
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.