Gevonden recepten: 16
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Gezonde Koolhydraatarme Tonijnrecepten

Gezonde Koolhydraatarme Tonijnrecepten

Tonijn is een ideaal ingrediënt voor het maken van koolhydraatarme recepten. 100 gram tonijn bevat precies 0 gram koolhydraten, het kan dus eigenlijk niet beter. Deze gezonde koolhydraatarme recepten met tonijn worden ook gekenmerkt door hun natuurlijk hoge eiwitgehalte en een lage hoeveelheid vet.

Als je van tonijn houdt, zul je zeker genieten van deze koolhydraatarme recepten. Ze smaken niet alleen geweldig, maar zijn ook voedzamer dan veel andere maaltijden. Deze gezonde recepten zullen dus van pas komen, vooral voor actieve mensen. Daarnaast zijn deze koolhydraatarme recepten ook geschikt voor gewichtsverlies.

Trakteer jezelf op deze lekkere en makkelijke koolhydraatarme tonijnrecepten als ontbijt, lunch of diner. Ze geven je lichaam een boost met nuttige voedingsstoffen en bevorderen de spiergroei.

Geeft 16 recepten weer in categorieën:
Koolhydraatarm
Tonijn
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.