Gevonden recepten: 23
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
CourgetteKipRundvleesTonijnAvocadoPindakaasChiazaadKokosnootHavermoutZoete AardappelPompoenRijstQuinoaZalmTofuCouscousEierenGroente
Fit Tovenares
Volg mij
Vetarme Dessertrecepten

Vetarme Dessertrecepten

Denk je dat alle desserts verboden zijn tijdens gewichtsverlies of spieropbouw? De meeste gewone toetjes waarschijnlijk wel, maar ook als je op dieet bent kun je genieten van deze vetarme desserts. Je moet niet alleen op je vet- en calorie-inname letten wanneer je probeert af te vallen of spiermassa probeert te kweken. Te veel vet, vooral verzadigde vetten, kan leiden tot overgewicht of gezondheidsproblemen. Het is echter niet goed of gezond om vetten volledig uit te sluiten, daarom moet je vooral gezonde vetten eten die, in de juiste hoeveelheid, belangrijk en gunstig zijn voor ons lichaam.

Geef smakelijke desserts niet op en maak je leven op een gezonde manier zoet. Traditionele cakes zijn meestal rijk aan vetten, daarom kun je beter deze vetarme versies van de klassieke desserts proberen, evenals originele gezonde recepten. De meerderheid van deze dessertrecepten is bloem- en suikervrij en is rijk aan eiwitten en vezels. Dankzij het lage vetgehalte voel je je fris en fit nadat je deze desserts hebt gegeten. Probeer deze zoete, vetarme recepten voor gezond gebak, desserts, muffins, repen, brownies of pannenkoeken. Ik weet zeker dat je ze geweldig zal vinden!

Geeft 23 recepten weer in categorieën: Vetarm, Gezonde Desserts
Geeft 23 recepten weer in categorieën: Vetarm, Gezonde Desserts
Alle recepten weergeven
Pull down to refresh
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.()
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Alle recepten weergeven