Gevonden recepten: 18
Fit Tovenares
Volg mij
Op Gang
OntbijtDiner en LunchSaladeSoepGezonde DessertsSnacksSmoothies en DrankjesFeestdagen en Kerst
Op voorkeur
SuikervrijEiwitrijkVezelrijkKoolhydraatarmCaloriearmVetarmVegetarische receptenVeganistische receptenRecepten met eiwitpoeder
Allergenen
GlutenvrijZuivelvrijEivrijNotenvrijHistamine vrije
Op Ingrediënt
GroenteEierenCouscousTofuZalmQuinoaRijstPompoenZoete AardappelHavermoutKokosnootChiazaadPindakaasAvocadoTonijnRundvleesKipCourgette
Fit Tovenares
Volg mij
Vetarme Tonijnrecepten

Vetarme Tonijnrecepten

Tonijn behoort tot de meest populaire vissoorten die er te vinden zijn. Tonijn is een rijke bron van eiwitten die helpt je spieren in een gezonde conditie te houden. Bovendien bevat het weinig koolhydraten en vetten, waardoor het goed is voor het bereiden van vetarme recepten.

Niet alleen fans van een gezonde levensstijl eten graag vetarme tonijn recepten en maaltijden, maar ook mensen die vanwege hun gezondheid geen grote hoeveelheden koolhydraten en vetten kunnen eten en daarom de consumptie ervan moeten verminderen. Hoewel vetten welkom zijn in ons dieet, vooral dankzij de in vet oplosbare vitamines, kan hun verhoogde consumptie leiden tot hart- en vaatziektes, spijsverteringsproblemen en natuurlijk gewichtstoename. Daarom moet je vetarme recepten minstens af en toe in je menu opnemen en tonijn is een geweldige keuze waar je altijd op kunt rekenen. De recepten die je hier vindt bevatten een uitgebalanceerde combinatie van smaken en zijn een geweldige bron van eiwitten, mineralen en gezonde vetzuren.

Geeft 18 recepten weer in categorieën:
Vetarm
Tonijn
 
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren aan de linkerkant van het scherm om meer recepten te bekijken.
Einde van de lijst. Update je filtervoorkeuren door op het filtericoontje in de linkerbovenhoek van je scherm te klikken om meer recepten te bekijken.